Marstrands Havshotell

I födelsedagspresent fick Johan en hotellövernattning på Marstrands Havshotell av mig. Och i helgen lämnade vi barnen hos mormor och åkte dit. Vi kom dit vid 2 och checkade in. Gick direkt till spa-avdelningen där vi spenderade hela eftermiddagen. Detta var andra gången på hotellet och vi hade sett fram emot de varma utomhuspoolerna, men tyvärr var de avstängda. Men istället fanns det en bastubåt som vi var i flera gånger. Det blev också 2 dopp i havet, 8,8 grader!

På kvällen åt vi buffé på Ottos kök. Ottos kök har levererat varje gång jag varit där och har hög kvalité på maten och servicen. Mycket skaldjur och en hel del kött också. 
(Har man inte varit på brunchen på söndagar tycker jag verkligen man ska åka dit. Förutom all mat är det en tårt- och dessertbuffé som inte liknar någon annan jag har ätit).

All personal vi mötte på hotellet var supertrevliga och så vänliga. Rummen är fina och sängarna sköna. Kan varmt rekommendera detta hotell och spa. Det är också trevligt att promenera utanför och ta färjan över till Marstrandsön, men idag var det 1 grad och snöstorm, så efter frukosten åkte vi hem.


Ett snabbt dopp i havet.

Lite längre dopp i havet.

Lite bubbel på rummet innan middagen.

Underbart goda och stora kräftor.

Fanns musslor, krabba räkor, lax, sillar också på fiskbordet.



Kommentarer

Populära inlägg