En lyxig helg

I helgen har vi lyxat som tusan. Det började redan i fredags kl 12, då skolan slutade. Vi drog direkt till vattenparken Vana Nava där vi kom in gratis för att vi kör Honda. (Honda hade ett alla hjärtans dag-jippo). Nästan hela skolan var där och barnen hade hur kul som helst.

Gänget från OneOneTwo


Jag var tvungen att gå tidigare eftersom vi skulle tacka av min kollega, Jennie på Ocean Side, en lyxig beach club vid stranden. Vi tog en drink i solnedgången medan hon fick sin avtackning av rektor Monica.

I väntan på resten av gänget




På lördag började vi dagen med ett yoga-pass vid poolen. Hela familjen var med och det var en så härlig start på dagen.

Efter frukosten åkte vi in till stan och tog 1 timmes massage. Barnen börjar bli bortskämda med massage och njuter så mycket av det.
Barnen njuter av 1 timmes fotmassage var

Efter massagen åkte vi till Swensens och åt lunch. Det är ett glasscafé som bara serverar glass. Men eftersom de är så stora vill man gärna inte äta någonting annat innan;).


Nutella-crepes med chokladsås och jordgubbar!


På kvällen var det dags för kalas då en kollega och en kollegas man fyllt år. Vi var nästan 30 personer som träffades på vårt resort och åt och drack gott hela kvällen (och halva natten) lång.


















På söndagen var vi ganska trötta och tog det mest lugnt. Började med ett yoga-pass igen och såg sedan melodifestivalen. En mysig tradition vi har skapat under de senaste veckorna med våra vänner.









Kommentarer

Populära inlägg