Rhodos stad

Det blev 2 nätter i Rhodod stad. Tanken vara att bara stanna en natt, men det gick inga färjor, så därför blev det 2, och det är vi glada för. Rhodos stad är så häftigt med sin ringmur och fräcka gränder. På dagarna låg vi på en strand nära den stora hamnen och på kvällarna strosade vi i gränderna. Det var fortfarande inte så mycket turister och i de mindre turistiga delarna var det fortfarande väldigt lugnt och genuint.

På måndag kl 16 gick båten som skulle ta oss till Tilos. Åkte med Blue Star Ferries och båtfärden tog ca 2 h. Båten var väldigt lyxig och fin och vi kunde konstatera att båtarna verkligen fått ett uppsving sedan vi var här sist och båtluffade (typ 15 år sedan). 

Tycker alltid att det är lika spännande att kliva på båten och sedan gå av på en ny ö. Nu har spänningen med boendet tyvärr försvunnit då de flesta bokar via internet och hamnen längre inte är full av rumsraggare. Vi hade också bokat rum i förväg, så det var bara att traska dit. Hur det sedan var på Tilos får ni läsa om i nästa inlägg.













Kommentarer

Populära inlägg