Hemma

Hemresan  gick bra. Tog lite extra tid att flyga pga oroligheterna och många stängda luftrum över Mellanöstern. I Stockholm hade vi 2 min på oss att byta plan. Vi blev flyttade till första klass på planet för att hinna gå av först och ha en möjlighet att hinna med planet. Vi velade, gick fel, sprang, hamnade på utrikes, och hittade till slut rätt. Planet väntade in oss så att vi alla 8 från Bangkok hann med planet. Även väskorna kom med vilket vi inte trodde var möjligt. Men så är vi ju i Sverige, världens mest effektiva land, på gott och ont. 

Resan mellan Stockholm och Göteborg gick fort. Det var molnfritt och vi kunde följa Göta kanal från luften nästan  hela vägen hem.

De som slog oss när vi kom ut på parkeringen på Landvetter var att det är så tyst i Sverige. Trots att vi var på Sveriges näst största flygplats var det så lugnt och stilla. Vi brukar också tycka att det är så grönt och vackert i Sverige, men efter en månad på Bali var vi inte lika överväldiga av naturen som vi brukar vara, för regnskogen och bergen på Bali är svårslagna.

Vi satt ute till 22:30 och drack vin och åt ost och kex (som vi har saknar så mycket) och slogs av hur fridfullt det kan vara i Sverige. Vi har också glömt hur ljust det är om kvällarna på sommaren och barnen fick jag hämta in vid 23. Hampus kunde inte riktigt förstå att det var natt i Sverige eftersom solen forfarande lös.

Vi hade nu varit vakna i ett dygn, trots det vaknade jag kl 5 (kl 9 Bangkok-tid) dagen efter och var lite jetlaggad ändå. Barnen sov längre än vi,  men vi känner ändå att dagsflyget är så mycket bättre nattflyget.

Nu väntar några dagar hos mamma med prioritet tvätta och köpa en bil. Huset i Älvängen är uthyrt hela sommaren, så där kan vi inte flytta in. Så när kläderna är tvättade är det dags att packa väskorna  igen och dra till Bullaren. Vi hoppas givetvis på mycket besök och ser fram emot en lugn sommar med mycket sol och värme!

I den här miljön var det länge sedan vi befann oss i.

Vi har knappt landar förrän projekten drar igång.



Uppackning av alla väskor sker utomhus! 
Barnen vill aldrig mer åka i ekonomiklassen. 
Göta kanal
De snötäckta bergstopparna över norra Turkiet
Är alltid lika faschinerad när vi flyger över Dubai





Kommentarer

Populära inlägg