Beach life!

Denna helgen har vi hängt på stranden hela helgen. Åkte direkt efter jobbet till Hua Hin beach och åt lunch. Var med min kollega Salima och hennes familj, till barnens förtjusning. De gillar verkligen varandra.

På lördagen tog vi moppen till Sai Noi. Det är en strand 15 minuter bort som alla har pratat om sedan dag 1, men som vi inte hunnit med att besöka. Oc det var precis så där vackert som alla sa. Inte så mycket folk och en fantastisk beach club som vi checkade in på. Åt sedan lunch på ett litet ställe några hundra meter från stranden. Där var priserna mer Thaistyle, ca 15 kr rätten. (Vi försöker spara alla våra bath till nästa veckas sportlov.)

Barnen köpte en Action kamera i fredags och den gick varm. Vilka kvalitetsfilmer vi har fått uppleva från barnens lek i poolen;) Elliot filmade även när Hampus tog järnmärket. Kanske inte världens roligaste film när han flyter i 1 minut. Men kul hade vi. Åkte raka vägen från stranden till Scandinavia Kitchen och såg damernas skidstafett. Det blev silver. Köpte med oss mat hem och åt hemma.

I söndags tog vi det lugnt på morgonen och åkte lite senare till stranden. Denna gången till "militärstranden". Det är nästan gångavstånd från oss, men det är synd att låta moppen stå. Vi tog den som vanligt och åkte in på militärområdet. Det är nästan bara thailändare där. Blev en trevlig dag det med. Tyvärr blev Hampus hängig och fick senare på kvällen feber. Elliot och Johan åkte därför själva in till stan och såg Sverige- Finland i hockey tillsammans med min kollega Jennie och hennes familj.

Det blev en bra sista helg i Hua Hin, men vi har så mycket mer att upptäcka och se. Vi kan konstatera att 2 månader är alldeles för kort att bo på en plats, särskilt när vi har kommit att tycka om Hua Hin så mycket.


Vårt egna paradis, Sai Noi



Bästa vänner!

Sötaste vänner!



Simläraren dokumenterar




Vi träffade kompisar från skolan.

Den största och vackraste bouganvilla jag sett

Soldyrkare

Härligt att guppa i det 30 gradiga vattnet

En väldigt lös tand på en febrig kille



Kommentarer

Populära inlägg