Lärarkonferens med Sanuk

I fredags var skolan stängd och vi lärare (och rektor) blev hämtade av en minibuss kl 8. Vi visste att vi skulle på konferens, men inte var. Vi hade så klart spekulerat en hel del och hade gissat rätt. Vi skulle till Chumphon och där träffade vi de andra lärarna från Koh Lanta, Huay Yang och Phuket. På fredagen tog vi det lugnt när vi väl kom fram, åt god lunch och väntade in alla från de olika orterna. Vi hade en kort konferens där vi presenterade oss för varandra, och sedan umgicks vi och hade det väldigt trevligt. Åt middag kl 8 och det blev inte särskilt sent. 

På lördagen höll min kollega i ett yogapass innan frukosten i soluppgången. Helt underbart att få starta dagen på detta sätt. Sedan hade vi konferens hela lördagen. Vi diskuterade olika frågor, lärde oss programmera och vi gick en ukulelekurs. Såg ut ungefär som en vanlig svenska studiedag för lärare, bara lite varmare. Tyvärr regnade det en hel del så vi fick ställa i alla våra lekar på eftermiddagen och spelade istället kort. Till middag var det BBQ och vi åt grillade räkor, bläckfisk, fisk och kycklingspett. Sedan var det party hela kvällen lång. 

På söndag hade vi en kort återträff och diskuterade lite om hur en bra ambassadör för Sanuk ska vara. Blev intressanta diskussioner och hela konferensen blev väldigt lyckad. Trots att vi lärare bara träffats en helg tidigare var det väldigt lätt att umgås med alla. Det spelade inte så stor roll om man inte kände någon, man satte sig där man ville och pratade med alla och bytte erfarenheter och livshistorier. 

Vi åkte hem efter lunch på söndagen och var framme 4 timmar senare. Min mamma och Pär hade då kommit till oss och vi fick en mysig kväll ihop innan de reste vidare till Koh Tao på måndag morgon. Men de kommer tillbaka till helgen igen, då hinner vi visa dem alla våra favoritställen. 




Alla härliga lärare på Sanuk 17/18

En caravan av sanukare

Ukuleles 

Lärde mig inte bara programmering på konferensen, lärde mig även att dricka öl

En av alla matbuffér vi fick under helgen

Poolhäng innan alla var samlade i Chumphon


Lite "after conference" hos rektorn

Vår bungalow på Buadara


Underbar bild på fröken Annelie

Frukost


Yoga i soluppgången, något vi kunde göra båda lördag och söndag. 


Kommentarer

Populära inlägg