Stranden

En gång i veckan försöker vi komma ner till stranden efter jobbet och idag blev det stranddag. Tog moppen direkt efter jobbet kl 4 och åkte ner till khao Takiab, vår närmsta strand. Tar ca 5 minuter med moppen när vi kör sakta. Och det brukar Johan faktiskt göra när hela familjen är med. (Annat är det när han kör själv). Spelade fotboll och drack Lemon shakes, vår nya favorit. Elliot tycker att det är lite jobbigt att han inte är så bra på engelska, så vi tvingar honom att beställa allt själv. Även idag gick han iväg själv till en strandbar och beställde drickor. Han växer verkligen som människa och blir modigare för var dag. 

När solen började gå ner åkte vi till en ställe där vi såg att de hade BBQ. Vi köpte några spett och njöt av en god middag som inte smakade så värst mycket thai. Fick potatis och salladsbuffé till, helt ljuvligt efter 6 veckor med ris och nudlar. Som vanligt blev det glass på 7-eleven efteråt. Och nä, vi längtar inte hem idag heller. 


Lemon shake med apberget i bakgrunden










Dagens glassbilder 7-eleven. Har ett gäng liknande bilder från alla våra kvällspromenader. Och idag lyxade jag till det med en Kit Kat-strut för 8 kronor.


Kommentarer

Populära inlägg