Första dagen på jobbet

Då var mitt lov slut och det blev en intensiv första dag på jobbet med uppfräschning av alla  rutiner och information om allt vi måste veta. De andra pedagogerna var lediga, så det var bara jag och Ornina, min kollega som också började idag och rektorn så klart. Hade några inskolningssamtal med nya elever och överlämningar från rektorn som haft mina elever tills nu. Men det är kul att vara igång och imorgon blir det halvdag för så jobbar vi här;).

I tisdags var vi mest i poolen. Åkte en sväng till Khao Takiab beach och badade i vågorna. På kvällen träffade vi Salima, min kollega och hennes barn Noomi och Anouk. Vi gick på nattmarknaden inne i Hua Hin och barnen tog fisk spa och hela familjen avslutade kvällen med massage. Det är en vardagslyx man kan unna sig här, typ varje dag. 

I onsdags var Salima här och badade med flickorna. Vi hämtade hem mat och åt lunch på balkongen tillsammans. På eftermiddagen åkte vi in till shoppingcentret och fixade nya thainummer (de gamla hade gått ut). Vi var fortfarande ganska mätta, så det fick bli crepes med glass och Nutella till middag. Det är svårt att ha vardagsrutiner när man bor så här, men på måndag, när lovet är slut får vi nog försöka hålla oss till godsaker på helgen. 

Nu har vi precis lämnat barnen hemma hos Salima där de ska sova över i natt. Vi har bara varit borta i 3 nätter och pojkarna har redan börjat sova över hos tjejer, hur ska det sluta?


Middag


Lemon shake på stranden en ledig tisdag

Vi äter middag på Tamarind. Det är så underbart att sitta ute och äta på kvällarna och aldrig behöva frysa eller ens tänka på att man behöver ta med sig en tröja.

Kommentarer

Populära inlägg