Så var vi äntligen på väg...




Efter flera dagars packande och röjande i huset blev det äntligen dagen D. Vi blev körda till Landvetter flygplats av svärfar och flög till Helsingfors för att byta plan. Som vanligt, när vi flyger långt, var planet överbokat och den här gången var jag snabb att erbjuda våra platser. Jag hade tänkt tanken tidigare, att om chansen kom, skulle vi ta den. Mitt resesällskap var inte lika övertygad och snabb i tanken, men det fanns ingen tid att tänka efter. Jag tackade ja till erbjudandet och vi fick en hotellövernattning, 2 000 kr i matcheckar och 18 000 kr i cash. Kl var 23 när vi var klara med allt det praktiska och vi gick bananas i mataffären som fanns på flygplatsen. Det var en härlig känsla att fylla korgen med allt vi ville ha. Det är inte ofta jag låter barnen plocka helt fritt vad det vill i en butik, och mycket chips, dricka och godis blev det. Och kul hade vi. 

Nu är kl 11 och vi har ätit en god frukost på hotell Cumulus och vilar nu lite på rummen. Vi fick två rum bredvid varandra med dörr emellan så att vi kan gå fritt till varandra. 
Bredvid hotellet ligger ett av Finlands största shoppingcenter, Jumbo , där vi strax ska börja spendera våra pengar. Kl 17 går planet till Bangkok och denna gången åker vi med!

På väg till Helsingfors. 





Vi hänger vid informationsdisken och får våra nya biljetter. 
Barnen blev trötta efter en lång resedag.
Här hoppar vi in sängarna ordentligt.

Kommentarer

Unknown sa…
Vilken start! Precis så kan man ju göra när man ska vara borta länge! Du är häftig du Jessica. Ha det bäst!! Nu ska jag följa dig på bloggen, det ska bli kul! Kram från Britt-Marie
Angelica sa…
Härligt - det är just så spontan man ska vara för att ge livet extra guldkant. Fortsatt trevlig resa - och nya äventyr!
Maria Malmgren sa…
Vad modigt! Och häftigt! Och så mycket kompensation ni fick! Vad smart! Lycka till nu med resten av resan!
Anonym sa…
Men åh vad häftigt, vilken oförglömlig start. Kan tro att resesällskapet är rätt nöjda nu. Ska bli spännande att få följa ert äventyr.
Kram
Hanna

Populära inlägg