Thursday is Traing Day





Nu är snart första riktiga skolveckan slut och vi har kommit in i våra rutiner och precis som förra gången är det fotboll för Sanuk-familjer på torsdagar. Skillnaden från förra året är att vi är fler familjer och har två planer där vi har olika aktiviteter. Förutom fotboll är det lekar för dem som inte vill spela och för dem som hellre tränar styrka är vi ett gäng som kör cirkelträning. Perfekt att hela familjen kan åka iväg och träna tillsammans och umgås med andra familjer. Efteråt blir det ett kvällsdopp i poolen och hämtmat från 7 eleven. Man kan verkligen köpa ALLT på Seven här i Thailand och på vissa ställen ligger butikerna med ca 100 meters mellanrum, så att ingen ska behöva åka särskilt lång.

För Johan är det inte bara torsdagar som är träningsdag. Förutom att han styrketränar i princip varje dag så är det innebandy på onsdagar och fotboll på måndag och fredag och Sanuk-fotbollen på torsdagar. Utöver det vill han försöka få tid till Vollyboll, golf, wakeboard och kitesurfing. Det är tur att vi har några månader på oss.

Så vad har mer hänt sedan sist?
Johan har fått punka och fick byta däck. Kostade 45 kr ink arbetet.
Vi har varit ute och ätit tillsammans med några av de andra familjerna som jobbar på skolan. Det är väldigt sällan vi äter hemma, då blir det i så fall att vi hämtar mat från någon restaurang. Fast idag lagade faktiskt Johan pannkakor innan fotbollen.
I lördags hängde vi på stranden och spelade lite fotboll.

Nu är det snart helg igen och vi ska fortsätta njuta av värmen och det enkla liv vi lever här. Och jag måste också skriva att jag älskar att köra moppe. Det är en sådan frihet att bara sticka iväg vart man än ska, särskilt på morgonen när jag åker själv till jobbet och det är lite svalt och väldigt lite folk på vägarna.


Alla djur, utom människan, vet mycket väl att
livets huvudsakliga mening är att njuta av det.
- Samuel Baulder

Fotboll i solnedgången.
Killarna spelar fotboll, jag kör cirkelträning.
Ett kvällsdopp efter träningen är vi värda.


Vi äter på en matmarknad och solnedgången färgar himlen rosa.

Jag och Elliot väljer sushi.


Elliot badar efter idrotten på skolan.




























Kommentarer

Maria sa…
Åh, vad härligt ni har det! Jag ligger hemma med feber och längtar verkligen tillbaka till Hua Hin!
Angelica sa…
Underbart! Fortsätt njuta av livet, god mat o varandra.
Anonym sa…
Det låter/ser helt underbart ut -nu längtar vi ner ännu mer! :-) Kul med cirkelträning på torsdagar vid sidan av fotbollen, det hakar jag och Tyra på.

/Madelene

Populära inlägg